Sylvana Simons

Rode streep door Sylvana Simons

Aan info@discriminatie.nl

In uw televisiecommercials treed Sylvana Simons op, maar ik vind haar hier beslist NIET in thuis horen nu zij zich heeft aangesloten bij DENK. Deze “partij” erkent namelijk niet de Armeense genocide.

Daarnaast gaat deze partij nogal luchtig om met de vrijheid van meningsuiting door de arrestatie van Umar niet te veroordelen. Hoe kan het zijn dat een “partij” zich schaart achter een land welke een columnist arresteert voor uitlatingen die niet in een land zijn gedaan waar haar rechtsspraak van toepassing op is?

Zelfs op uw website verwijst u naar: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

Zorgelijke ontwikkelingen. Maar Simons komt wel prominent terug bij uw reclame. Voor het te laat is, stel ik voor om haar te verwijderen uit deze commercial. Want “Denk is de PVV van de moslims” (niet mijn woorden, daarvoor verwijs ik u naar het NRC).

Haal gelieve de “rode streep” door haar optreden. Want deze zorgelijke ontwikkeling zal vroeg of laat terug keren op uw pad, en dat is juist het bestrijden van Discriminatie, toch?

Mario Guagliardo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *