Epub maken, zo moeilijk niet

Opeens weet je het, je zit er al lang mee in je hoofd. Althans ik wel. Heb al een tijdje een plan met een bepaald domein welke ik in mijn bezit heb maar niets mee deed. Daar komt verandering in. Wat ik er precies mee ga doen, dat verklap ik nog niet, wel moest ik hiervoor weer eens mijn kennis vergroten. En dan blijkt dat je binnen een paar uur tijd weer veel kan leren.

Wat ik geleerd heb? Hoe ik een digitaal boek moet maken. Een ebook dus, alleen niet zo geknutseld als de meeste het doen. Velen noemen een downloadbare PDF al een ebook, maar dat is het niet. Tenminste niet als je het goed doet. Nadeel van een PDF is namelijk dat deze gewoon niet lekker leest op een telefoon of tablet. Met Epub is dat anders, dan past de pagina zich aan het apparaat aan. Leest een stuk lekkerder.

Misschien wat vaag nog, kan tenslotte niet zomaar vertellen wat ik wil gaan doen. Maar het was voor mij weer leerzaam en daar ging het om

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *