Droomvlucht

Al enige tijd had ik haar niet meer gezien. De net iets oudere vrouw dan ik in het park met der kleine zwarte keffertje. Aanvankelijk was mij dat niet eens zo opgevallen, gebeurt wel vaker dat je bepaalde mensen met hun trouwe viervoeter op andere tijden rondlopen.

En opeens hoor je waarom de vrouw die je al een tijdje niet zag er niet meer is. Ze bleek enige tijd geleden verliefd te zijn worden op een man, ver hier vandaan. En liefde kan mensen gigantisch blind maken. Zo verging het haar ook.

Een half jaar geleden heeft ze der koffers gepakt. Liet der man weten dat het einde oefening was. Haar droomman wachtte op haar, ver in de States. Zij moest en zou bij hem zijn. En dat gebeurde ook.

Maar de liefde was snel over, het geld wat ze had vloog er door heen. Terug naar Nederland kon niet zomaar. Daarvoor heeft ze weer een deel van der pensioengelden aangesproken. Eenmaal terug was het oude, nog niet verkochte huis, geen optie meer. Het werd bivakkeren op de zolder van een familielid. Tijdens de warme maanden niet de pretigste etage van je huis. Hoe nu verder?

Haar droomman, een vlucht van de werkelijkheid. Een dramatische droomvlucht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *