NOS en de duinen

Leuk he, de Jumbo Racedagen in de duinen. En nog leuker de komst van de F1 naar Nederland. Maar goed, de Groenlinkse meisjes op de redactie van de NOS zijn daar natuurlijk niet blij mee. Alleen ze kunnen niet echt de gemeente Zandvoort aanpakken, want de eigen lokale Groenlinks fractie aldaar was voor de F1.

Dus wat doen we dan. Juist, zo min mogelijk positief zijn over de komst, wat vele miljoenen gaat kosten maar nog belangrijker, Nederland laat zien gedurende een aantal uren wereldwijd. Sportief in een supermooie omgeving… Tja wat moeten die NOS trutjes dan? Inderdaad.. Men gaat kleine groepjes met namen als Rust aan de Kust een podium geven. Een enorm groot podium zelfs want het blijft bij de linkse media regenen aan uitingen waarbij dit clubje haar ongenoegen mag spuien.

Maar het zijn dezelfde gasten die ook na konden gaan dat er al sinds 1948 geracet wordt in de duinen van Zandvoort. Ruim 51 jaar dus…. Als je dan nog steeds niet gewend bent of er gewoon bewust voor kiest om daar dan te zijn, dan slik je die paar races per jaar maar.

En NOS meisjes, laat je niet zo voor dat karretje spannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *